Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karışla ölçmek

Rüyada karışla ölçmek

Rüyada karışla ölçmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karışla ölçmek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir.

Rüyada karışla ölçmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yatak ölçmek mutlu bir insan olunacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada birşey ölçmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına tabir olunur.

Rüyada tarla ölçmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudunu ölçmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, ağız tadının bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada bel ölçmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Rüyada cetvelle ölçmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilosunu ölçmek arzularının yerine geleceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments