Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilosunu ölçmek

Rüyada kilosunu ölçmek

Rüyada kilosunu ölçmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilosunu ölçmek gördüyseniz:

  • İşlerin çabuklaşması için insiyatifi ele alıp, kendi yaklaşım derecenizi açıkça ortaya koymanız gerekiyor.

Rüyada kilosunu ölçmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada kilo ölçmek kişinin geri planda kalacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına yorulur.

Rüyada metre ölçmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birşey ölçmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada bir şeyi ölçmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işaret eder.

Rüyada bel ölçmek büyük borçlar alınacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeker ölçmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunu ölçmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments