Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kertenkele görmek

Rüyada siyah kertenkele görmek

Rüyada siyah kertenkele görmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, çok zor duruma düşüleceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, ticarete atılacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kertenkele gördüyseniz:

  • Planlarınız herkesi mutlu etmeyebilir.

Rüyada siyah kertenkele görmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine yorulur.

Rüyada kertenkele kuyruğu görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, kazancın gittikçe azalacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine yorulur.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada tuvalette kertenkele görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, işlerin bozulacağına, çok iyi işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kertenkeleden kaçmak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine işaret eder.

Rüyada hamile kertenkele görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mutfakta kertenkele görmek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine inanılır.

Rüyada kertenkele kesmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments