Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük yeşil kertenkele görmek

Rüyada küçük yeşil kertenkele görmek

Rüyada küçük yeşil kertenkele görmek düşmanlarına da dost olacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada küçük yeşil kertenkele gördüyseniz:

  • Bazı konularda olması gerektiğinden fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada küçük yeşil kertenkele görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, zor bir döneme gireceğine, yüksek diploma alacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük kertenkele görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, daha fazla gelir elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil renkte kertenkele görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına işarettir.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli kertenkele görmek gelişmelerin olacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına inanılır.

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, rahatsızlık duyulacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek ekmek kapılarının kapanacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments