Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev kertenkele görmek

Rüyada dev kertenkele görmek

Rüyada dev kertenkele görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, eşit davranılacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada dev kertenkele gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler veya alacağınız haberler uzun vadeli planlarınızın seyri üzerinde etkili olabilir.

Rüyada dev kertenkele görmek ona mutluluk getireceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, ağız tadından olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare ve kertenkele görmek yalan söylemeyeceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına tabir olunur.

Rüyada su kertenkelesi görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kertenkele görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine rivayet eder.

Rüyada renkli kertenkele görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada turuncu kertenkele görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, geçiminin güçleşeceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına işarettir.

Rüyada kertenkele ezmek keyfe kavuşacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments