Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi dövdüğünü görmek

Rüyada anneyi dövdüğünü görmek

Rüyada anneyi dövdüğünü görmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine delalet eder.

Rüyada anneyi dövdüğünü gördüyseniz:

  • Şu sıralar alışveriş yapabilir, istediğiniz şeylere sahip olabilirsiniz.

Rüyada anne dövmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada annemin beni dövdüğünü görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına işaret eder.

Rüyada annenin çocuğunu dövdüğünü görmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi dövmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine delalettir.

Rüyada annesini dövmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına delalettir.

Rüyada anneni dövmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada annesini dövdüğünü görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Rüyada anneyi dövdüğünü görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, umutlarının biteceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments