Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş anneyi dövmek

Rüyada ölmüş anneyi dövmek

Rüyada ölmüş anneyi dövmek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi dövmek gördüyseniz:

  • Gereken bağlantıları kurmalı ya da resmileştirmeli, alım satımları gerçekleştirmeli, anlaşmaları imzalamalı ya da doğru kişiyi bulduysanız kaçırmamalısınız.

Rüyada baba anneyi dövmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada babasının annesini dövdüğünü görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine tabir olunur.

Rüyada anne baba dövmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına inanılır.

Rüyada annenin kızını dövmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Rüyada anne babayı dövmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada annenin dövdüğünü görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, mali olarak küçüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin çocuğunu dövdüğünü görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesini dövdüğünü görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments