Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini dövdüğünü görmek

Rüyada annesini dövdüğünü görmek

Rüyada annesini dövdüğünü görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, hayatının afiyette geçeceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, hayallerinin gerçek olacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, verilen emeklerin heba olacağına rivayet eder.

Rüyada annesini dövdüğünü gördüyseniz:

  • Kafanızdaki düşünceler bambaşka konulara kayabilir.

Rüyada annemi dövmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada annemin beni dövdüğünü görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, iyi kısmetleri olacağına, yani babasına benzeyeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş annesini dövmek endişelerinin son bulacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesini dövdüğünü görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada anne baba dövmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üvey anne dövmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine delalettir.

Rüyada anne babayı dövmek eğlenceli günler geçirileceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, varlıklı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin dövdüğünü görmek büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments