Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini dövmek

Rüyada annesini dövmek

Rüyada annesini dövmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada annesini dövmek gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmeli, değişimden korkmamalısınız.

Rüyada üvey anneyi dövmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin kızını dövmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada annesinin dövdüğünü görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Rüyada annemi dövmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, maddi sorunlarının artacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş annesini dövmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş anneyi dövmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada baba anneyi dövmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet eder.

Rüyada annenin dövdüğünü görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments