Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneni dövmek

Rüyada anneni dövmek

Rüyada anneni dövmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, iyi geçiminin de bozulacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada anneni dövmek gördüyseniz:

  • Zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada anne babayı dövmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesinin dövdüğünü görmek rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada annemi dövmek parasının her zaman bereketli olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annemin beni dövdüğünü görmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneni dövmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada annesini dövdüğünü görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, ikinci bir şans vereceğine delalettir.

Rüyada anneyi dövmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada anne dövmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments