Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemin beni dövdüğünü görmek

Rüyada annemin beni dövdüğünü görmek

Rüyada annemin beni dövdüğünü görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, bir beladan kurtulacağına delalettir.

Rüyada annemin beni dövdüğünü gördüyseniz:

  • İstediğiniz herhangi birisinin dikkatini kolaylıkla çekebilirsiniz.

Rüyada annemin beni dövdüğünü görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada babamın beni dövdüğünü görmek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş annesini dövmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada anne babayı dövmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesini dövdüğünü görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada anneni dövmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine yorulmaktadır.

Rüyada baba anneyi dövmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin kızını dövmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments