Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne dövmek

Rüyada anne dövmek

Rüyada anne dövmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada anne dövmek gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemek veya kendinizi daha fazla tutmamak istediğiniz konularda en kısa sürede harekete geçeceğe benziyorsunuz.

Rüyada annesinin dövdüğünü görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, toplum için faydalı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş annesini dövmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına delalettir.

Rüyada üvey anneyi dövmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, inancının zayıflayacağına inanılır.

Rüyada annenin çocuğunu dövdüğünü görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada anne babayı dövmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, hayırlı yollara gireceğine alamet eder.

Rüyada üvey anne dövmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine işaret eder.

Rüyada annenin kızını dövmek içebileceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne kızını dövmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments