Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatısı delik ev görmek

Rüyada çatısı delik ev görmek

Rüyada çatısı delik ev görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına inanılır.

Rüyada çatısı delik ev gördüyseniz:

  • Bazı konularda açıklamalara bakmadan ya da sorular sormadan harekete geçmek veya tavır almak sorunları büyütebilir.

Rüyada çatısı delik ev görmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada çatının delik olduğunu görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada delik çatı görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, ekmeğine leke süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde delik görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine yorulur.

Rüyada evde fare deliği görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev çatısını görmek eskileri yâd edeceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, güzel günlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ev çatısı tamir etmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada çatısı akan ev görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments