Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev çatısını görmek

Rüyada ev çatısını görmek

Rüyada ev çatısını görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, daha isabetli kararlar alacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine inanılır.

Rüyada ev çatısını gördüyseniz:

  • Düşünmeden ağzınızdan kaçıracağınız bazı sırlarınız ilerde, size karşı kullanılabilir.

Rüyada çatıdan eve girmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev çatısı yaptırmak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev çatısının yandığını görmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde çatışma görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı çatılı ev görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kötü haberler alacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada çatısı akan ev görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatılı ev görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına yorulur.

Rüyada çatısız ev görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments