Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev almayı görmek

Rüyada ev almayı görmek

Rüyada ev almayı görmek elindeki işi rayına oturtacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kendisi ile baş başa kalacağına rivayet eder.

Rüyada ev almayı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size yardımcı olmasına izin vermeniz, ekip çalışmasına açık olmanız gerekiyor.

Rüyada ev satın almayı düşünmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev almayı düşünmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev almayı istemek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına yorulur.

Rüyada ev alıp oturmak daha fazla gelir sahibi olunacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, işlerin yolundan çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni ev alıp taşınmak kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği alamet etmektedir.

Rüyada ev almaya gitmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev almayı görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ev satın almayı görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments