Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev almayı düşünmek

Rüyada ev almayı düşünmek

Rüyada ev almayı düşünmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev almayı düşünmek gördüyseniz:

  • Makul düşünüp düşünmediğinizi sorgulayabilirsiniz.

Rüyada ev almayı düşünmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına işaret eder.

Rüyada ev satın almayı düşünmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Rüyada para almayı düşünmek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evlenmeyi düşünmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evden taşınmayı düşünmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada evleneceğini düşünmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre alamet eder.

Rüyada ev değiştirmeyi düşünmek anne baba hayır dualarının alınacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada ev yaptırmayı düşünmek keyifli günler geçireceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments