Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev satın almayı görmek

Rüyada ev satın almayı görmek

Rüyada ev satın almayı görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, ömür boyu süreceğine, haneden birinin ayrılacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına rivayet eder.

Rüyada ev satın almayı gördüyseniz:

  • Bazı konularda sonuç almaya başlayabilirsiniz.

Rüyada ev satın almayı düşünmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine tabir olunur.

Rüyada ev satın almayı istemek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev satın almaya çalışmak kısmetin bollaşacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev satın alıp taşınmak yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ev satın almayı görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı satın almamak çok iyi atılımlar yapılacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev alıyor görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına inanılır.

Rüyada arsa alıp ev yaptırmak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments