Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev almayı istemek

Rüyada ev almayı istemek

Rüyada ev almayı istemek çok iyi sonuçlar vereceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, saygınlığa, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına yorulur.

Rüyada ev almayı istemek gördüyseniz:

  • Bir yandan harekete geçme arzusuyla yanıp tutuşurken, başarısızlığa uğrama korkusu sizi frenliyor.

Rüyada ev almayı istemek çok büyük işler gerçekleştireceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ev satın almayı istemek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, hayatının afiyette geçeceğine, zorlukların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada ev alıp taşınmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini ev alırken görmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine yorulur.

Rüyada ev satın almayı görmek maddi konularda kayıplar olacağına, çok üzüleceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arsa alıp ev yaptırmak sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev alıp oturmak size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev alıp satmak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments