Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev almaya gitmek

Rüyada ev almaya gitmek

Rüyada ev almaya gitmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, mutlu bir insan olunacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada ev almaya gitmek gördüyseniz:

  • Resmi veya kurumsal sektörle ilgili konularda gözle görülür gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada ev almaya gitmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeker almaya gitmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada valizi alıp gitmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına alamet eder.

Rüyada almanya gitmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bavulunu alıp gitmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, helal kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada almanyauya gitmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada valizini alıp gitmek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik almaya gitmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, ruhunun şifa bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments