Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev alıp oturmak

Rüyada ev alıp oturmak

Rüyada ev alıp oturmak çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, kendisini geliştireceğine, canını sıkılacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev alıp oturmak gördüyseniz:

  • Çevredeki kişiler o kadar kendi fikir, yol, görüş, inanç ya da düşünce sistemleriyle meşgul ki, onlarla aynı şeyi söyleseniz bile yanlış anlayabilirler.

Rüyada ev alıp oturmak bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev alıp beğenmemek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, bereketin ve karın artacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına delalettir.

Rüyada ev alıp satmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev satın almaya çalışmak art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada ev alıp taşınmak çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev almaya karar vermek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize, hikmete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ev almayı istemek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine inanılır.

Rüyada arsa alıp ev yaptırmak hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments