Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev satın almayı düşünmek

Rüyada ev satın almayı düşünmek

Rüyada ev satın almayı düşünmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, büyük sorunların yaşanacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına delalettir.

Rüyada ev satın almayı düşünmek gördüyseniz:

  • Aniden yol görünebilir ya da yakın çevrenizden kişilerle ilgili haberler alabilirsiniz veya halkla ilişkiler, bilişim, satış, reklam, hukuk, ulaştırma veya medya alanlarında bazı gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada ev satın almayı düşünmek kişinin bundan zarar göreceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına işaret eder.

Rüyada ev almayı düşünmek büyük paralar kazanacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada para almayı düşünmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına inanılır.

Rüyada evleneceğini düşünmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada ev yaptırmayı düşünmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ev değiştirmeyi düşünmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, isabetli adımlar atacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada evlenmeyi düşünmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına işarettir.

Rüyada evden taşınmayı düşünmek satışların düşeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments