Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni ev alıp taşınmak

Rüyada yeni ev alıp taşınmak

Rüyada yeni ev alıp taşınmak uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, küfürlü söze, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada yeni ev alıp taşınmak gördüyseniz:

  • Sizden daha yaşlı bir kişiden büyük bir iyilik görmeniz olasıdır.

Rüyada yeni ev alıp taşınmak talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada ev alıp taşındığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev alıp taşınmak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına işarettir.

Rüyada ev satın alıp taşınmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, üzüntülerin gideceğine delalet eder.

Rüyada yeni eve taşındığını görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada yeni bi eve taşındığını görmek zor durumların sona ereceğine, elindeki işi rayına oturtacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski evden yeni eve taşınmak ünleneceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının yeni eve taşındığını görmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments