Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karar vermek

Rüyada karar vermek

Rüyada karar vermek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, arkasından gıybet edeceğine yorulur.

Rüyada karar vermek gördüyseniz:

  • Gelecekte benzer olaylar yaşamamak için tecrübelerinizden ders çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada evliliğe karar vermek çok büyük zararlar edileceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, işlerinin de rast gideceğine tabir olunur.

Rüyada evlilik kararı almak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinden ayrılmaya karar vermek hayat daha olumlu bakılacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada mahkeme kararı görmek kazancın arttırılacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlilik kararı vermek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine alamet eder.

Rüyada eşinden boşanmaya karar vermek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle evlenme kararı almak kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini kararmış görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments