Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba almaya karar vermek

Rüyada araba almaya karar vermek

Rüyada araba almaya karar vermek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kazancını iki kat arttıracağına, aile bireylerinin mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada araba almaya karar vermek gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyleri sadece erteleyebilirsiniz, ortadan kaldıramazsınız.

Rüyada araba almaya karar vermek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev almaya karar vermek eskisinden de iyi olacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına yorulur.

Rüyada yüzüğün kararmasını görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek yapmaya karar vermek fikirlerinin çatışacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ortaklarla aranın bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kararmış gümüş görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine işarettir.

Rüyada kararmış altın bilezik görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine işaret eder.

Rüyada hava kararması görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, her şeyin ters gideceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlenmeye karar vermek vefakar bir insan olunacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments