Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrılma kararı almak

Rüyada ayrılma kararı almak

Rüyada ayrılma kararı almak hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayrılma kararı almak gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da anlayışsız kişiler ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada ayrılma kararı almak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayrılık kararı almak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinden ayrılmaya karar vermek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kararmış gümüş görmek yolunda gideceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada kararmış yüz görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü kararmış görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, rakiplerin başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada namaz kılmaya karar vermek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek aldırmaya karar vermek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments