Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kararmış kolye görmek

Rüyada kararmış kolye görmek

Rüyada kararmış kolye görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kararmış kolye gördüyseniz:

  • Boşuna endişelenmeyin.

Rüyada kararmış kolye görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kararmış gümüş kolye görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına inanılır.

Rüyada yüzüğün kararmasını görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek yapmaya karar vermek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine delalettir.

Rüyada mahkeme kararı görmek psikolojik olarak düzeleceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işaret eder.

Rüyada boşanma kararı aldığını görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kararmış yüz görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yüzü kararmış görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments