Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etrafı su bastığını görmek

Rüyada etrafı su bastığını görmek

Rüyada etrafı su bastığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada etrafı su bastığını gördüyseniz:

  • Elinizdeki olanakları kullanarak kendinize daha bir güvende olmanızı sağlayacak çalışmalarda bulunacaksınız.

Rüyada etrafı su bastığını görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına delalet eder.

Rüyada evini su bastığını görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada suya bastığını görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, borçların ödeneceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada her yeri su bastığını görmek hayra ve esenliğe, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçeyi su bastığını görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada şehri su bastığını görmek iyilik görüleceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada banyoyu su bastığını görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments