Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehri su bastığını görmek

Rüyada şehri su bastığını görmek

Rüyada şehri su bastığını görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, rahat bir hayatı olacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şehri su bastığını gördüyseniz:

  • Duygusal durumların size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada şehri su bastığını görmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına işarettir.

Rüyada dünyayı su bastığını görmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, helal lokma yiyeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek kendisine kızacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Rüyada su bastığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yeri su bastığını görmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, işlerinin tutacağına delalettir.

Rüyada bahçeyi su bastığını görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, bazı sırların açığa çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments