Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yeri su bastığını görmek

Rüyada her yeri su bastığını görmek

Rüyada her yeri su bastığını görmek hastalığın biteceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına inanılır.

Rüyada her yeri su bastığını gördüyseniz:

  • Kendi düşüncelerinizi uygulamak için gereken zamanı ilerde bulacaksınız.

Rüyada her yerin su bastığını görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada her yeri su bastığını görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerin su bastığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına yorulur.

Rüyada bir yeri su bastığını görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada bir yeri sel bastığını görmek rakiplerin başarı kazanacağına, insan sevindireceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine yorulur.

Rüyada su bastığını görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya bastığını görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada evinin su bastığını görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments