Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçeyi su bastığını görmek

Rüyada bahçeyi su bastığını görmek

Rüyada bahçeyi su bastığını görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, maddi sorunlarının artacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçeyi su bastığını gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerle yaşadığınız kişilerde içtenlik arıyorsunuz.

Rüyada bahçeyi su bastığını görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve su bastığını görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada evin su bastığını görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kem gözlere gelineceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dünyayı su bastığını görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada okulu su bastığını görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada evini su bastığını görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işarettir.

Rüyada şehri su bastığını görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, bilincin artacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments