Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek kıvırmak

Rüyada etek kıvırmak

Rüyada etek kıvırmak yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, hayırlı işlere imza atacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada etek kıvırmak gördüyseniz:

  • İlerlemenize yardımı olacak ya da olan kişilere takdirinizi göstermenizde fayda var.

Rüyada etek kıvırmak aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına rivayet eder.

Rüyada kol kıvırmak kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, işinde uzmanlaşacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pantolon paçası kıvırmak kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işarettir.

Rüyada kalça kıvırmak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine delalet eder.

Rüyada saç kıvırmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına inanılır.

Rüyada kirpik kıvırmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada paça kıvırmak aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, darlık içine düşeceğine, yetim sevindireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah mini etek giymek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments