Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon paçası kıvırmak

Rüyada pantolon paçası kıvırmak

Rüyada pantolon paçası kıvırmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, bazı konularda konuşulacağına, iyilik ve hayır bulacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancının eksileceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine inanılır.

Rüyada pantolon paçası kıvırmak gördüyseniz:

  • Sonuç olarak, genel ilişkilerinizde uyumsuzluklar gözlenebilir.

Rüyada pantolon paçası kıvırmak maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Rüyada paça kıvırmak neşenin yerine geleceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirpik kıvırmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada kol kıvırmak ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada etek kıvırmak ekmeğinin azalmayacağına, huzur ve saadet bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç kıvırmak kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına inanılır.

Rüyada kalça kıvırmak iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işarettir.

Rüyada pantolon paçası kısaltmak vefalı bir insan olacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments