Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpik kıvırmak

Rüyada kirpik kıvırmak

Rüyada kirpik kıvırmak işlerin büyük bir açmaza gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada kirpik kıvırmak gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi yanlış bir tavır sergilemeniz geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle sorun yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada kirpik kıvırmak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, dileklerin yerine geleceğine, makamının sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol kıvırmak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pantolon paçası kıvırmak hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç kıvırmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, dostlarını da iyi seçeceğine rivayet eder.

Rüyada paça kıvırmak akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etek kıvırmak sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalça kıvırmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine delalettir.

Rüyada kirpiklerini kısa görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments