Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kıvırmak

Rüyada saç kıvırmak

Rüyada saç kıvırmak şansının bir ömür yaver gideceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç kıvırmak gördüyseniz:

  • Sizden bilgi saklayan ya da yanlış bilgilendiren kişiler nedeniyle yanlış kararlar alabilir veya sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada saç kıvırmak dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine tabir olunur.

Rüyada etek kıvırmak feraha ermeye, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, parasının her zaman bereketli olacağına delalet eder.

Rüyada kalça kıvırmak iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada paça kıvırmak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada kirpik kıvırmak bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına yorulur.

Rüyada pantolon paçası kıvırmak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına rivayet eder.

Rüyada kol kıvırmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına alamet eder.

Rüyada kocasının saçını beyaz görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments