Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah mini etek giymek

Rüyada siyah mini etek giymek

Rüyada siyah mini etek giymek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına yorulur.

Rüyada siyah mini etek giymek gördüyseniz:

  • O nedenle ani tepkilerden kaçınmakta fayda var.

Rüyada siyah mini etek giymek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz mini etek giymek rahat şekilde yaşayacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, güzel günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mini etek giymek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı mini etek giymek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına işarettir.

Rüyada başkasının mini etek giydiğini görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına yorulur.

Rüyada yeşil mini etek giymek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah mini elbise giymek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mini etekle namaz kılmak kazancının tükenmeyeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments