Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paça kıvırmak

Rüyada paça kıvırmak

Rüyada paça kıvırmak kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, kötü günlerin arkada kalacağına işarettir.

Rüyada paça kıvırmak gördüyseniz:

  • Gerekli tün bilgilere ulaşana kadar sabırlı olmanızda fayda var.

Rüyada pantolon paçası kıvırmak mutlu günler yaşanacağına, evlerin ayrılacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada paça kıvırmak İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, imkanlarının genişleyeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına inanılır.

Rüyada kalça kıvırmak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada saç kıvırmak dertlerin ortadan kalkacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada etek kıvırmak hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine delalettir.

Rüyada kirpik kıvırmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine yorulur.

Rüyada kol kıvırmak sorunların zor bir durum yaşatacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine işaret eder.

Rüyada koyun paçası görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments