Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol kıvırmak

Rüyada kol kıvırmak

Rüyada kol kıvırmak bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, en tepkedeki kimse olacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, uygulayacağına, haksızlıklara uğranılacağına delalet eder.

Rüyada kol kıvırmak gördüyseniz:

  • Garip kimseler sizin beğeninizi çekebilirler.

Rüyada kol kıvırmak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirpik kıvırmak hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada pantolon paçası kıvırmak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada saç kıvırmak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına alamet eder.

Rüyada kalça kıvırmak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada etek kıvırmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada paça kıvırmak rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, nazara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kol kası görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments