Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalça kıvırmak

Rüyada kalça kıvırmak

Rüyada kalça kıvırmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, değer göreceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine işarettir.

Rüyada kalça kıvırmak gördüyseniz:

  • Masraflarını karşılayamayan iş, plan veya düzenlemelerde kesintiler yapılması gerekebilir.

Rüyada kalça kıvırmak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine işaret eder.

Rüyada etek kıvırmak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada paça kıvırmak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada kol kıvırmak insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, büyük zorluklar geçireceğine işaret eder.

Rüyada pantolon paçası kıvırmak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirpik kıvırmak aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına tabir olunur.

Rüyada saç kıvırmak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada kalça kemiği görmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments