Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek kestiğini görmek

Rüyada etek kestiğini görmek

Rüyada etek kestiğini görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına tabir olunur.

Rüyada etek kestiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanız karışabilir, gerçeği görmekte, olayları çözmekte veya ipuçlarını yakalamakta zorlanabilirsiniz ya da kafa karışıklığı yaratan her ne ise, siz buraya onu koyabilirsiniz.

Rüyada etek kestiğini görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine delalettir.

Rüyada ıslak etek görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, borçlarının çoğalacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada etek alıp giymek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada yırtmaçlı etek giymek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada etekte kan görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine delalettir.

Rüyada etek yemek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada etek altı traşı olmak hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına işarettir.

Rüyada erkeğin etek giydiğini görmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments