Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek yemek

Rüyada etek yemek

Rüyada etek yemek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine yorulur.

Rüyada etek yemek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizin dikkat çekebilmesi veya takdir edilmesi için yapmanız gereken işlere odaklanmalısınız.

Rüyada etek yemek getirisi çok olan işler yapacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada ters etek giymek mevki edineceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada uzun kırmızı etek görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına tabir olunur.

Rüyada terziye etek diktirmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı inanılır.

Rüyada dağın eteğinde olduğunu görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun beyaz etek görmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada siyah etek giymek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada pembe uzun etek giymek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, bunalacağına, yüksek bir makama geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments