Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak etek görmek

Rüyada ıslak etek görmek

Rüyada ıslak etek görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak etek gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalırsınız.

Rüyada ıslak etek görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalettir.

Rüyada yerleri ıslak görmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına inanılır.

Rüyada ıslak yorgan görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada ıslak mont görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak bez görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, kötülüklerden uzak kalacağına inanılır.

Rüyada ıslak mendil vermek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, sağlığının yerinde olacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına işaret eder.

Rüyada ıslak buğday görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ıslak çarşaf görmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments