Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek alıp giymek

Rüyada etek alıp giymek

Rüyada etek alıp giymek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine alamet eder.

Rüyada etek alıp giymek gördüyseniz:

  • Stresli ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada etek alıp giymek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kot etek giydiğini görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah etek ceket giymek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı etek giydiğini görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı etek ceket giymek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada etek çeket giymek işlerinin büyüyeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına, kötü gidişe dur denileceğine işaret eder.

Rüyada uzun etek giydiğini görmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına delalet eder.

Rüyada yeni etek giymek hayatının da zorlaşacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments