Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin etek giydiğini görmek

Rüyada erkeğin etek giydiğini görmek

Rüyada erkeğin etek giydiğini görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada erkeğin etek giydiğini gördüyseniz:

  • Mevcut bilgileri veya iletilen haberleri detaylı şekilde incelemenizde fayda var.

Rüyada erkek birinin etek giydiğini görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin etek giydiğini görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada erkeğin etek giymek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşının etek giydiğini görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin etek giydiğini görmek rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, zararların günden güne artacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada okul eteği giydiğini görmek elindeki malların gideceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada uzun etek giydiğini görmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada dantelli etek giymek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments