Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etekte kan görmek

Rüyada etekte kan görmek

Rüyada etekte kan görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada etekte kan gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yük yükleniyor olabilirsiniz.

Rüyada eteğinde kan görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada etekte kan görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına delalettir.

Rüyada çiçekli etek giymek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tül etek giymek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, onları rahat ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fırfırlı etek görmek büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına işarettir.

Rüyada eteği makasla kesmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sökülmüş etek görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz etek ceket görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, işi ile gündeme geleceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments