Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtmaçlı etek giymek

Rüyada yırtmaçlı etek giymek

Rüyada yırtmaçlı etek giymek kederleneceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza delalet etmektedir.

Rüyada yırtmaçlı etek giymek gördüyseniz:

  • Dikkatsiz edilen laflar ise, geri dönüşü olmayan durumlara neden olabilir.

Rüyada yırtmaçlı etek giymek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına delalet eder.

Rüyada sarı etek giydiğini görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada deri etek giymek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, küs kimselerin barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun mavi etek giymek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, işindeki verimin artacağına, yakında işlerinin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli etek giymek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, çok hayır duası alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fırfırlı etek giymek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kısa etek giymek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine yorulur.

Rüyada siyah etek giymek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments