Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek altı traşı olmak

Rüyada etek altı traşı olmak

Rüyada etek altı traşı olmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, kederinin dağılacağına delalet etmektedir.

Rüyada etek altı traşı olmak gördüyseniz:

  • Çabuk karar verebilir, kararlarınızı çabuk yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada beyaz etek aldığını görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada etek aldığını görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun etek aldığını görmek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etek altı traş olmak paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada etek altı traşı olmak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk etek giymek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada sökük etek giymek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada el etek öpmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments