Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eteği makasla kesmek

Rüyada eteği makasla kesmek

Rüyada eteği makasla kesmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, sevdiklerini de koruyacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada eteği makasla kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin saplantıları ya da kör noktaları üretkenliğiniz üzerinde tutumunuza bağlı olarak artı ya da eksi etkiler yapabilir.

Rüyada eteği makasla kesmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada makasla kendi saçını kesmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada makasla tırnak kesmek küs arkadaşların barışacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına delalet eder.

Rüyada kaşları makasla kesmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada makasla elbise kesmek çok büyük bir şok yaşayacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine işarettir.

Rüyada kaşını makasla kesmek koyu muhabbette kalacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada saçını makasla kesmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi saçını makasla kesmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments