Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını makasla kesmek

Rüyada kendi saçını makasla kesmek

Rüyada kendi saçını makasla kesmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, borç batağına düşeceğine, tutulan yolun isabetli olacağına, günlerini bunun için harcayacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçını makasla kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sırlarınızı paylaşmanız sorun yaratabilir.

Rüyada makasla kendi saçını kesmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını makasla kesmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada kendi saçını makasla kesmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı makasla kesmek yaptığı hataları düzelteceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada saçını makasla kesmek karşısına iyi insanların çıkacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada makasla saçını kesmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına işaret eder.

Rüyada kıllarını makasla kesmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments