Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını makasla kesmek

Rüyada saçını makasla kesmek

Rüyada saçını makasla kesmek onların bir adım önüne geçeceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına inanılır.

Rüyada saçını makasla kesmek gördüyseniz:

  • Bir türlü şans yüzünüze gülmüyor veya dakikalarla şansı kaçırıyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada saçlarını makasla kesmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Rüyada makasla saçını kesmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı makasla kesmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada kendi saçını makasla kesmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya delalettir.

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek zarar etmeyeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına işarettir.

Rüyada saçını makasla kesmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına inanılır.

Rüyada makasla kendi saçını kesmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına inanılır.

Rüyada makas kesmek hayırlı kapılar açılacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, kısmetlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments