Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşını makasla kesmek

Rüyada kaşını makasla kesmek

Rüyada kaşını makasla kesmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, yepyeni biri haline geleceğine, adeta havalara uçacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kaşını makasla kesmek gördüyseniz:

  • Şüphelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada kaşlarını makasla kesmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, sözünde duracağına işarettir.

Rüyada kaşları makasla kesmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, iç sıkıntısına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada makasla kaş kesmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada kaşını makasla kesmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada makasla elini kesmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada elbiseyi makasla kesmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada makas kesmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments